Gegužės mėnesio edukacijos ir kūrybinės dirbtuvės Kauno rajono muziejuje

Kviečiame dalyvauti gegužės mėnesio edukacijose ir kūrybinėse dirbtuvėse:

Gegužės 4 d., šeštadienis, 11 val.
Kūrybinės dirbtuvės-edukacija „Sukurk dovaną mamai“
Motinos dienai skirtos gipsinio padėkliuko liejimo ir dekoravimo kūrybinės dirbtuvės. Kviečiame ateiti į muziejų ir su edukatorės pagalba sukurti dovaną mamai – gipsinį padėkliuką. Dalyvių skaičius ribotas, būtina išankstinė registracija.
Renginio nuoroda https://fb.me/e/4tFQ59fRZ.
Registracijos forma https://forms.gle/DRpaveAMDn5VMsnJ7.

Gegužės 11 d., šeštadienis, 11 val.
Cianotipijos kūrybinės dirbtuvės-edukacija

Jacques Lipchitz parodos darbų įkvėptos cianotipijos dirbtuvės Kauno rajono muziejuje.
Daugiau informacijos ir registracijos nuoroda jau netrukus.

Gegužės 14 d., antradienis, 11.30 val.
Mamos su mažyliais Obelynėje – ekskursija ir piešimas pirštukais
Profesoriaus Tado Ivanausko sodyba-memorialinis muziejus pavasarį itin mėgiamas lankytojų. Pasivaikščiojimas po parką dažniausiai lydimas aikčiojimų, ypatingai, kai apie profesoriaus pasodinto pomologinio dendrologinio rinkinio įdomybes pasakoja jo saugotojas Simonas Stašelis. Parko takeliai tinka smagiems pasivaikščiojimams su vežimėliais, o smagiausia, kad po įdomios ekskursijos lauks smagi piešimo su valgomais dažais edukacija. Kiekvienas mažylis su mama sukurs po savo kūrinį. Ir viskas gryname ore, profesoriaus Tado Ivanausko pasodintame parke! Daugiau informacijos ir registracijos nuoroda https://fb.me/e/4Y4871X3W.

Gegužės 18 d., šeštadienis, 19–23 val.
Europos muziejų naktis Kauno rajono muziejuje
Kauno rajono muziejus kviečia Europos muziejų naktį praleisti Raudondvario pilyje. Pernai tamsoje šiurpiai ir su giesmėmis išlydėję Raudoną poną, šiemet kviečiame pasinerti į mėlyną pramogą – kūrybines cianotipijos dirbtuves „Grafo svajonių ir kelionių istorijos“, su muziejininke tyrinėti Raudondvario pilies bokštą. Renginiai nemokami, būtina išankstinė registracija. Daugiau informacijos http://www.krmuziejus.lt/muzieju-naktis-2024.

Gegužės 25 d., šeštadienis, 11 val.
Kūrybinės dirbtuvės-edukacija „Sukurk atviruką tėčiui“
Tėvo dienai skirtos cianotipijos dirbtuvės, kurių metu kiekvienas dalyvis sukurs ir su plunksna užrašys po mėlynąjį atviruką tėčiui. Dalyvių skaičius ribotas, būtina išankstinė registracija.
Daugiau informacijos ir registracijos nuoroda https://forms.gle/xHZes8Nfmr9HYDoj7.

Gegužės 28 d., antradienis, 11.30 val.
Mamos su mažyliais Obelynėje – ekskursija ir piešimas pirštukais
Profesoriaus Tado Ivanausko sodyba-memorialinis muziejus pavasarį itin mėgiamas lankytojų. Pasivaikščiojimas po parką dažniausiai lydimas aikčiojimų, ypatingai, kai apie profesoriaus pasodinto pomologinio rinkinio įdomybes pasakoja jo saugotojas Simonas Stašelis. Parko takeliai tinka smagiems pasivaikščiojimams su vežimėliais, o smagiausia, kad po įdomios ekskursijos lauks smagi piešimo su valgomais dažais edukacija. Kiekvienas mažylis su mama sukurs po savo kūrinį. Ir viskas gryname ore, profesoriaus Tado Ivanausko pasodintame parke! Daugiau informacijos ir registracijos nuoroda https://fb.me/e/4Y4871X3W.